Sunday, February 15, 2009

Så morsomt!

Se her hva Kirstens storesøster har gjort av seg!

Ny norsk Design-Dronning!

Jeg syntes det var noe veldig kjent med dette ansiktet når jeg så det på VGs nettavis i dag :)



De lignet hva?

Hun laget papirdukker til oss da vi var sånn 10-11 år gammel :) Utrolig gøyt at hun har nådd så langt!

Saturday, February 07, 2009

Vi har kjøpt hus!!

Det har nesten ikke sunket inn enda - men vi har faktisk kjøpt hus!

Jeg er omtrent i ekstase! Det er mer enn en dag siden megleren ringte og sa at selgeren aksepterte budet vårt, og jeg har tatt jentene med på tur så de skulle få se hvor huset ligger, men jeg tør nesten ikke å tenke på at vi endelig eier vårt eget hus.

Er det ikke nydelig?



Jeg har gått og siklet på dette siden vi var på visning i begynnelsen av november. Jeg har aldri blitt så forelsket i et hus før som dette her (med unntak av barndomshjem og besteforeldres hus og slikt da). Det er rett og slett perfekt. Det er selgeren som har bygget huset selv, og jeg har en mistanke om at konen har hatt både en og to fingrer med i spillet, for smartere løsninger har jeg ikke sett. Hvor mange bygger for eksempel innendørs kjølerom til oppbevaring av mat? Og jeg elsker å ha store mengder mel, syltetøy, frokostblanding, hermetikk, suppeposer, ris og makaroni og denslags i bakhånd. Aner ikke hvorfor. Kanskje et slags ekorn-redebygerinstinkt som sier at jeg må ha nok til vinteren eller noe :)Kanskje fordi for en ti års tid siden hendte det titt og ofte at vi måtte klare oss på kun det som stod i skapene i en ukes tid fordi det var tomt for penger. Da vil man gjerne ha velfylte skap :)

Utleieleilighet er det også i huset. Så da kan vi ha en avslappet økonomi/spare samtidig som vi betaler på lån. Vaskerom og hobbyrom, og ikke minst - separat stue og kjøkken! Jeg er møkka lei av å ha alt i ett rom, selv om det er en halv skillevegg der. Joda, de kunne bygge skikkelige hus på 80-tallet :D

Jentene slipper å skifte skole, de får kortere skolevei, og jeg får kortere vei til butikken. Litt lengre til barnehagen, men beinere vei å sykle. Masse oppoverbakker på hjemveien med to barn i sykkelvognen... men jeg trenger all trimmen jeg kan få, så jeg får bare bite tennene sammen ;)

Jeg er også ganske fornøyd med meg selv etter budrunden :D En halv million under opprinnelig prisantydning, og 250 000 under nedsatt pris *juhuu*!

Nå gjenstår bare kontraktsskriving og pengeflytting, og flytting!

Det slo meg forresten i går, at de eneste møblene vi eier er:
1 køyeseng
1 gyngestol
1 TV
1 babystol

Tror ikke jeg skal telle med printeren og laptopene :)

Vel, jeg ser fram til masse shopping!! :D :D DET har jeg gledet meg til i årevis! LOL!

Picture a day

Oppsummering :)

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket