Sunday, September 16, 2007

Kakkerlakktull

Jeg har nevnt tidligere at det er få ting her i verden jeg synes er eklere enn kakkerlakker.

Her i går stod vi på kjøkkenet og holdt på å rydde vekk etter middagen, så kommer det en liten j**** krypende nedover veggen. Jeg knurrer og griper det nærmeste slagvåpenet, (en litt uhamselig sleiv), og smeller til 10-20 ganger. Jeg traff jo selvflgelig ikke - for dette var på veggen mellom vasken og kjøkkenskapene, så det var trangt og den lille grusomheten hadde kort vei til gjemmesteder.

Så utbryter jeg da i gremmelse: "Å, jeg HATER å være på dette kakerlakk-kjøkkenet!!" DA først våkner mannen til liv og sier: "Ja, men de kommer jo bare fram om natten". -??? Hva i huleste da?? Det kom jo nettopp en nedover veggen her! Javelja... Så min kjære mann tror at jeg knurrer og hyler og banker løs på veggene med sleiver sånn helt uten videre...

Kjekt...

1 comment:

Mormor said...

Han er meg en fin en - din mann altså! Bare om natten, ha! Til og med jeg har jo vært i Kuwaitenland og drept kakerlakker på dagtid! Både med kniv og stekespade! Det er jo det som er så forskrekkelig ekkelt at de (kakerlakkene altså) gir så fullstendig fanden i deg at de også kommer frem på dagtid! Da blir jeg full av mord og fælse - og jeg skjønner at eplet ikke falt så altfor langt vekk fra stammen i dette tilfellet :-)