Saturday, August 09, 2008

Tilbake igjen!

Det har skjedd en hel masse siden sist, som de fleste av dere vet :) Og jeg har ikke hatt tid til bloggen i det hele tatt. Men ting begynner å gå seg til etterhvert, og til neste uke begynner lile Maimona hos dagmamma tre dager i uken! Så da skal jeg få tid til å trekke pusten sånn innimellom.

Bare for å ta en rask oppsummering, så dro vi altså fra Kuwait i begynnelsen av Mai, og fikk feire 17.mai i Bergen for første gang på fem år!

Her er en liten luring på den syttendes som tydeligvis har et medfødt anlegg for skytevåpen!Og den største som står på utsiktsplass i vinduet til DickensMaryam med gassballongen sin som hun ville slippe fri slik at den kunne fly til månen :) (Hun fikk lov til slutt, og stod og så lykkelig på flygehesten som forsvant i skyene).Vi var en tur i byen, spiste rømmegrøt i Geilen, og gikk opp på Haukeland Skole om ettermiddagen så ungene fikk prøve seg på å gå på stylter og løpe potetløp :) Abderrahmane syntes det var ganske interessant siden han aldri har fått være med på dette før, men vant som han er med de store festivalene i Tyskland var han ikke synlig imponert, he he. Det var nå en koselig dag!

Så fikk vi vite at han hadde fått en jobb i Stavanger! Det var et lykketreff, selv om vi egentlig hadde ønsket oss å bli i Bergen, så var det veldig veldig bra at vi slapp å vente lenger på en fast inntekt! Etter to ukers intens husjakt fant vi til og med en fin leilighet i Sandnes. Det er bortinattendyrt her i traktene, dyrere enn i Bergen, men det får vi bare leve med.

Nå er vi ihvertfall godt på plass - det er syv uker siden vi flyttet - ungene løper rundt i borettslaget med resten av flokken, vi har utforsket kjøpesentrene og turområdene ;) og vi har faktisk hatt mormor på besøk allerede også!

Skal komme tilbake med mer senere, nå er det tydeligvis leggetid her i huset - tre barn har sukkerkick etter lørdagssnopet samtidig som de løper rundt og gnikker seg i øynene :)

1 comment:

Murmel said...

Og mormoren syntes det var innmari greit å slippe å reise helt til Kuwaitenland for å besøke der (men det var moro det også!) Med en yngstedatter som sier nam-nam når hun ser kuer og sauer og de to eldste som allerede har tilegnet seg jærsk (heter dialekten det?), så må det gå over all forventing? Det skal bli såå spennende å høre hvordan møte med skole og dagmamma blir!