Tuesday, November 25, 2008

Vinter

Jeg må innrømme at jeg hadde faktisk glemt hvor kaldt det blir om vinteren :)
Jeg fryser meg i hjel her! Men - jeg skal gledelig innrømme at det var fantastisk å bygge snølykt med ungene, og vinterlandskapet er utrolig nydelig! Det var bare ørlite granne kjipt at det begynte å snø med en gang jeg hadde fått sykkelen på plass.

Skulle gjerne lagt ut noen bilder her, men Photoshopen min ble spist av et... insekt? (bug)... så jeg kan ikke redigere bilder - og det er fullstendig uaktuelt å legge ut mine kjipe fotografier her uredigert :) hah! jeg har følt meg helt utafor de siste dagene uten PS. Tom, rastløs... bakt piroger til middag, vasket alle gulvene og ryddet i skap og bod - ja jeg har jo til og med fått skrevet på bloggen! Ha ha. (Noen som har sett den avataren hvor det står: "A clean home is a sign of a broken computer"?)

Det har vært morsomt å se jentene sine reaksjoner på snøen og kulden. (Det har vært skikkelig kaldt, minus 9 om morgenene). De er helt i ekstase over å kunne trampe på frosne vanndammer, og undrer seg stort over at snøen legger seg på busker og trær, og står og gaper etter snøfnugg som daler ned. Det er akkurat som å se dem oppleve vinteren for første gang. Det blir jo forsåvidt en første vinter for alle sammen, siden de ikke husker noe særlig, eller ingenting, fra den siste vinteren vi hadde i Tyskland i 2005. Maimona har naturligvis ikke sett vinter før overhodet - men det er veldig morsomt å se en 9-åring og en 6-åring undre seg og glede seg over snø og is, for "første" gang.

Det shoppes jo en del for tiden også... jeg er godt og vel halvveis med alle slags presanger, til Eid og til jul. Klarte til og med å begynne å pakke inn i går, mens jeg satt og så på Dalziel og Pascoe :D Mangler bare noe til Maimona, og Are - og så skal jeg bestille noen trykksaker ;)

Jeg kom forresten over denne kanskje ikke så fordelaktige annonsen for salget på Kvadrat forleden::)

4 comments:

Arya said...

Håper at du ikke gikk på den annonsen *lOL*! Ellers så misunner jeg deg alt du får gjort - selvfølgelig med en viss medfølelse pga 'broken computer', men av og til er det godt å ha scrappe-fri, og ikke pc-fri...

Lykke til med videre juleforberedelser!

Murmel said...

Hadde du glemt at det var tidvis kaldt i dette landet? HØH! HØH!
Det er nesten ikke til å tro! Men jeg kan trøste deg med at det er kanskje all vinteren du får!
Men det var deilig å lese om barn som fryder seg over snøen!

Vibeke said...

Jeg fryser meg skvett fremdeles!!

EirinPeirin said...

Hei, du søte søster. :) Du er tagget. Ta en titt på siste posten min, så får du instruksjoner.