Tuesday, January 27, 2009

Enda en tag!

Jeg har visst fått en tag fra Katrine!

Det passet forresten bra, for da jeg logget meg på her for å skrive om noe, hadde jeg glemt hva jeg skulle skrive om før jeg fikk satt meg ned... :P Tykt lag med teflon her for tiden skjønner du. Meeen, jeg kommer vel på det igjen før eller senere!

Here goes:

1. Gå inn i fotomappen din på PCen.
2. Åpne mappe nr. 6
3. Finn foto nr. 6
4. Post det her og skriv noe om bildet.
5. Send dette til 6 andre bloggere, link dem tilbake her og vis dem at du har tagget dem!

Dette bildet lå som nr. 6 i den sjette mappen:

Photobucket

Det er Maimona som prøver på Maryam sin Halloween-parykk da vi var på besøk i Bergen, mellom Oktober og November i fjor. Da hun tok den på, og fikk se seg selv i speilet, ble hun først flau, og turde nesten ikke å se på seg selv. Men etter et par sekunders tilvenningsprosess skrattlo hun :) ... og ville IKKE gi den fra seg igjen :)

Dette var jo litt gøy da! Men hvem skal jeg tagge nå liksom?? Jeg må vel ihvertfall ta med Eirin siden denne taggen for en gangs skyld ikke kom fra henne ;) Får du tid til dette nå da Eia? Tror du må rappe deg, he he.
De neste blir plukket noenlunde tilfeldig fra bloggmappen i bokmerkene mine: Tonita, Somalieren, Jasmin, Vinnie og Arya!

Vi var forresten og så på et hus i ettermiddag... Det ligger bare to minutter å gå bort i gaten her. Så det hadde jo vært en grei avstand å flytte :) Et litt eldre hus, med en liten hage, og ganske sjarmerende planløsning egentlig. Jeg bare elsker karnapper! Nok plass til at alle kan få litt privatliv også. Men vi ble ikke tatt av vinden liksom. Knøttlite bad og bratte smale trapper er ikke ønskedrømmen med tre små barn! Så vi får nå se hva som skjer. (Hvis bare disse bankene kunne innse at de må tilby skikkelige lån... *grem* *knurr*) Det var nå et par tre stykker som hadde meldt sin interesse, og megleren var meget intens på å bemerke at det hadde kommet FOLK på visningen ;) Vi traff en av naboene ihvertfall. En teolog jeg har pratet en del med, mens vi har luftet våre respektive småtroll på lekeplassene i borettslaget. Vel vel. Vi ender nok opp med å vente på noe bedre tenker jeg meg.

4 comments:

Anonymous said...

Glurb! Ja, jeg skal rappe meg! :)

Nomaden said...

:)

Tonita said...

Det har tatt lengre tid med tilbakemeldingen enn med oppdraget. Nå har til og med en av mine taggede levert! Yay!

Anonymous said...

det jeg var ute etter, takk