Friday, April 25, 2008

Stormen

Jeg glemte jo å blogge om den vannvittige stormen som traff her forrige uke!

Vi hadde gått ut av bilen på vei ned til stranden, og hadde akkurat kommet fram da det plutselig blåste opp med voldsom kraft, og begynte å lyne og tordne rett over hodene våre.. Vinden var full av sand, selv om den kom rett inn fra gulfen. Det gjorde vondt når det traff i ansiktet, og øynene, munnen og nesen ble full av sand på et øyeblikk. Så vi løp tilbake til bilen med en gang.

Jeg holdt akkurat på å ta bilder av jentene på promenaden, og dette var det siste jeg knipset før vi løp.Med det samme vi hadde kastet oss inn i bilen, hulter til bulter (Ayat og Maryam landet sammen i forsetet, og jeg med Maimona kom inn bak), begynte det å hagle jordbær!! Helt sprøtt! Det DUNDRET! Jeg var alvorlig bekymret for om frontruten kom til å holde! Og det ble faktisk bulker i panseret etterpå. I tillegg ristet stormkastene i bilen, så vi bare kjørte avgårde med to unger foran, og Maimona på fanget mitt. (Ikke at vi hadde risikert noen bot, men...) Jeg fikk ihvertfall Maimona i bilsetet ved første stopp.

Resten av bildene er tatt fra bilen, eller jeg har fått dem tilsendt fra andre som var ute:Bildene av haglet er tatt etter at det har lagt og smeltet i 24 varmegrader i 10-20 minutter...Alt dette skjedde i løpet av 30 minutter!

1 comment:

Anonymous said...

Takk for interessant informasjon