Friday, January 02, 2009

Det var nyttår!

Jeg får begynne med taggen med en gang før den løper og gjemmer seg i glemmeboken sammen med tannlegetimer og hybelkaniner!

Reglene var som følger:
1. Du må linke til den bloggen som tagget deg.
2. Lag en liste med seks (u)interessante ting om deg selv.
3. Tagg fem andre blogger, la dem vite det ved å kommentere på deres blogg.

Jeg ble som nevnt tagget av min kjære søster Eirin i Roteskuffen (for tiden også kjent som Keiko ;) )


Seks u- eller intereressante ting om meg:


1 - Kamelen min er død, og etterlot seg en voksen datter, som visstnok venter barn til våren. Dermed kan man si at jeg eier en og en halv kamel.

2 - Hvis jeg skriver feil, sletter jeg hele setningen bakover til feilen istedetfor å bruke piltastene tilbake og bare rette på den ene gale bokstaven.

3 - Jeg elsker pickles! I omtrent alle mulige former. Det må være surt! Men ikke altfor surt. De arabiske grønnskapicklesene kan bli i sterkeste laget, men bostonagurker, mangochutney, limepickles og agurk/chilipepperrelish er perfekt tilbehør til nesten hvilken som helst middag.

4 - Når det er sagt, kan jeg jo også nevne at jeg har en tendens til å like alle de produktene som dagligvareforretningene tar ut av hyllene fordi de selger for dårlig. Eller fordi de må "redusere utvalget". Chips med sour cream and onion-smak for eksempel, Basic melkesjokolade, soho, pinneis med sitronsmak... ahh...

5 - Når ungene sier sjole, sjøleskap og sjino, får de en liten leksjon i hvordan tungeryggen skal treffe ganen når man uttaler "kj"-lyd, før de får løpe videre.

6 - Da jeg var sånn ca. 14 ble jeg en gang så sint at jeg slo til den polske hushjelpen vår, etter at hun hadde anklaget lillesøsteren min for å stjele penger fra henne, og dyttet meg ut av en dør som ble smelt igjen midt i fleisen på meg fordi jeg ville snakke med henne om det. Så ble det skikkelig catfight der vi stod og lugget og sparket hverandre. Huffameg...

Da får jeg tagge...

Murmel (fordi jeg vet at hun ville slippe unna :) )
Silje i Drømmefabrikken
Cino
Haneefah
Alohamamma

Godt Nyttår alle sammen! :)

2 comments:

Murmel said...

Jeg skal ikke si du er ond akkurat :-), men ..... Jeg innbiller meg at jeg har en god unnskyldning foreløpig - siden pcen min har trukket sitt siste, nei, la oss si nestsiste sukk. Jeg har jo tross alt gi den fra meg til Lei-en-nerd så kanskje kommer den snart tilbake.... men inntil da må jeg bruke oldefaren sin pc og der føler jeg meg ikke hjemme og på jobben får jeg aldri tid.... Tilgitt?

Silje said...

Jeg vil si du er ond som tagger meg på nyåret!! Skal ta utfordringen når jeg kommer meg til hektene igjen:-) Klem fra Silje