Sunday, December 23, 2007

Dag1 - Eid

Det ble ikke gjort så fantastisk mye i år, siden Maimona holdt på å komme seg etter en uke med antibiotika og både Ayat og Abi var skrale med influensa eller noe i den duren.

Men vi klarte ihvertfall å få kjøpt inn nye klær til frøknene og handlet noen gaver. Ingen store greier, men de ble ganske så glade for de bittesmå pakkene sine - det var nemlig nye GameBoy-spill :)Og så lekte vi varmt-og-kaldt-leken med alle småtingene fra Abu-Mia-butikkene (hvor alt koster 100 fils, ca. 2 kr.) og snopet.

Her er Maimona på Sultan-restauranten, med hånden godt plantet i den varme risen. Hun satt bare og klemte og klemte på den, og var helt bortevekke i blikket :)Ayat og Maryam blåser kyss til hverandre :)Abi og Maimona koser seg i blåseværet

2 comments:

Murmel said...

Du har så vakre døtre :-) Og en mann som ser ut som om han vil drukne seg i den yngste ;-) Og så artige kjolder de store hadde fått!
KLEMMER!

Vibeke said...

Klemmer tilbake!
Selvfølgelig er de vakre, he he ;)
Ang. kjolene måtte jeg velge i hui og hast i kun EN eneste butikk - dagen før Eid, siden alle var syke. Så det kan man kalle et impulskjøp. :) Men vi var fornøyde alle sammen!