Saturday, April 28, 2007

Ukens middagstips!

Jeg lager mat etter "man tager hva man haver"-prinsippet, og koker noe i hop basert på hva som ligger i kjøleskapet akkurat i dag.

Av og til blir det litt rare greier av det, og noen ganger får vi et aldeles vanlig resultat :-) På mange måter blir kjøkkenet mitt et cross-over-prosjekt hvor vi blander norsk, arabisk og alt mulig annet.

Her er dagens:

Spaghetti med bolognesesaus, kyllingpølser, grønn paprika og stekt aubergine.



Det ble godt!

Skjær auberginen, salt den og la hvile i 20 min. Kok Spaghetti. Lag hvit saus, og ha oppi pølser og paprika i biter. Stek auberginene i olje og la dem renne av.

Vips ferdig!

4 comments:

Eirin said...

NamNAM! Det så veldig deilig ut! :)
Vi er inne i en ukesmenyperiode (takk for inspirasjonen...) Førsteuken var veldig spennende, nå i tredjeuken sliter vi litt, men vi skal komme oss over den kneiken. :) Nammeklem!

Vibeke said...

Værsågod :-)

Ukesmeny for hva da? Noe spesielt eller?

Eirin said...

Neiida, slett ikke, bare å forsøke å holde litt kustus. Veldig positivt for innhandlingens del, bruker en halvtime mindre på å svime rundt om kring innimellom trange butikkhyller med skrikende barn, samtidig som jeg forsøker å huske hva det eegentlig var vi trengte. :)
Også spiser vi plutselig fisk mye oftere enn før, og det tror jeg nok bare er bra. :)

Vibeke said...

Yes! Nå skjønner jeg hva du snakker om :D (Skulle hatt en sånn svime-smilie her nå, he he) Bra at det funket da!